FIGHT CAMP

Nu går vi mot ljusare tider, inled våren på bästa sätt och toppa formen till sommaren med mitt Fight-Camp! Träning är roligare tillsammans, vi följer ett unikt koncept med kampsport bandat med styrka och konditionsträning. Jag vill hålla mina Fight Camps personliga och har därför satt ett begränsat antalet platser. Träning ska vara rolig och varierande, det är nyckeln till att hålla motivationen uppe!

0-elin-oberg--7943 (1).JPG

TRÄNINGSUPPLÄGGET

Starta Dagen på bästa sätt! Med Fight camp kommer du få tre intensiva pass i veckan. Passen kommer att innehålla Kampsportsträning, movement/rörlighet, styrka och kondition för att göra träningen så mångsidig och utvecklande som möjligt! Passen är planerade så att alla kan utföra det på sin egen nivå. I år kommer vi hålla till i Tibblehallarna (ett stenkast från täby centrum! 

elin-oberg--7895 (1).jpg

FIGHT CAMP 2021

Årets Första Fight Camp är runt hörnet! Ett Boot Camp under 4 veckors tid med 3 tuffa och roliga pass i veckan! Det kommer som vid tidigare Boot Camps att vara en blandning mellan Kampsportsfys, styrka, rörlighet och kondition. 

MER INFO KOMMER SNART

Jättebra övningar, supertrevlig stämning både hos instruktören och gruppen!

Det var sjukt roligt och jobbigt, jag känner mig mer vältränad än någonsin!

Stämningen i gruppen och träningsupplägget var perfekt! Superrolig variation med slag, sparkar, styrka och rörlighet!

Elin är så bra på att visa och lära ut! Grymt bra upplägg och så härlig grupp!