linda_edited.png

Personlig träning är det bästa sättet för att du ska nå dina individuella mål. Tillsammans går vi igenom ett upplägg som passar dina tider och ambitioner.

Jag erbjuder personlig träning året om, boka in ett pass redan idag!

da%CC%88ck_edited.png

Gå all-in och anmäl dig till mitt nästa Boot-camp! Under

4-5 veckors tid kommer vi köra tre pass i veckan. Kampsportsträning

 blandat med styrkeövningar och mycket mer! Varierad träning är nyckeln för att hålla intresset och motivationen uppe. Det enda du behöver göra är att dyka upp! 

Det är svårt att få ihop jobb och träning, därför är företagsträning ett perfekt upplägg! Alla tränar tillsammans på de tider ni själva bestämt! Att träna tillsammans med sina kollegor bygger en gemenskap och är den perfekta teambuilding aktiviteten!

Att få ihop jobb, skola och familj är inte lätt. Att utöver det försöka få tid till träning kan vara svårt och kännas tufft och jobbigt. Därför har jag skapat Hemmaträning. Jag kommer till er! 

IMG_1334.JPG

PERSONLIGTRÄNING

För mig har det alltid varit viktigt att träningen ska vara rolig och mångsidig. Jag ser kampsporten som den optimala träningsformen oavsett om du aldrig tränat förut, är motionär eller elitsatsar inom någon idrott. Kampsporten har något att ge ALLA.

Jag tror på att jobba med kroppen som redskap, i kampsport tränar man både kropp och huvud då man hela tiden lär sig något nytt. Därför blir träningen så mycket mer än att bara få upp pulsen och bränna kalorier.

Kampsportsträning utvecklar styrka, kondition och rörlighet i balans och skapar en funktionell kropp. Perfekt för dig som vill bli vältränad,  gå ner i vikt eller skapa en hälsosam balans i vardagen.

 

Alla utvecklas och lär sig på olika sätt därför är PT-timmar en perfekt start! Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig, dina mål och tider för att du ska kunna uppnå dina personliga mål! 

 

FÖRETAGSTRÄNING

Det är svårt att få ihop jobb och träning, därför har företagsträning gjort underverk! Alla tränar tillsammans på de tider ni själva bestämt! Att träna tillsammans med sina kollegor bygger en gemenskap och är den perfekta teambuilding aktiviteten! Man får energi och blir mer produktiv resten av dagen. Kampsport är en otroligt mångsidig träningsform som är tuff, rolig och väldigt uppskattad!

En eller fler utsatta tider i veckan för träning ger motivation och kontinuitet. Istället för ett dyrt Gymkort som används 3 gånger på ett år.. Istället skräddarsyr vi ett upplägg som passar era behov och tider, Innan jobbet, på lunchen eller efter jobbet!

HEMMATRÄNING

Att få ihop jobb, skola och familj är inte lätt. Att utöver det försöka få tid till träning kan vara svårt och kännas tufft och jobbigt. Därför har jag skapat Hemmaträning! Jag kommer till er och vi kör hemma eller bestämmer en plats. Beroende på väder kan vi köra både inomhus eller utomhus. Ingen barnvakt behövs så du kan träna även om du är ensam med barnen! Det krävs inga stora ytor bara det finns plats att röra sig på.

Mitt mål är att träning ska bli en naturlig del i vardagen och min erfarenhet är att blir det för stressigt och jobbigt att hitta tider som funkar är det lättare att inte träna alls. Så här kommer ytterligare ett alternativ för att få träningen att rulla på! 

 
 

SKOLKLASSER

Kampsport är en mångsidig idrottsform som bygger styrka, koordination, smidighet och uthållighet! Jag har tagit emot flera klasser från olika skolor och det har alltid varit uppskattat!

IDROTTSLAG

Oavsett vilken idrott du utövar är det alltid bra att variera din träning och att utmana dig på nya sett! Jag har tränat dansare och Badmintonspelare, fotbollslag m.m. Alla har haft olika motiv tex fysträning, förbättra explosivitet och koordination osv.